Vastgoed styling

Ga jij je huis verkopen en wil je dat jouw huis opvalt op Funda? Wil je de hoogst haalbare verkoopprijs? En wil je dat je huis snel verkocht wordt? Wij helpen je hier graag bij!

Als gecertificeerde vastgoedstylisten van House of KIKI (bekend van o.a. uitstel van executie met Martijn Krabbé) werken we volgens de ‘hands-on’ aanpak. Dit betekent dat we je niet zomaar een advies geven over de verkoopstyling van je huis maar zelf de handen uit de mouwen steken! Een goede styling van je hele huis is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze opvalt op Funda en dus aantrekkelijk is voor potentiële kopers.

 

 

Meubels & accessoires

Bij de styling gebruiken we gewoon jouw eigen spullen! Is dit niet voldoende, dan kunnen we een accessoire pakket aanbieden waarmee we jouw woning nog beter kunnen presenteren. Ook wanneer er geen meubels meer in de woning aanwezig zijn, kunnen wij ervoor zorgen dat het huis er toch aantrekkelijk uitziet voor de verkoop. Dit is mogelijk d.m.v. meubelverhuur via het netwerk van House of KIKI.

 

Intake

We beginnen altijd met een intakegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en kijken we wat er nodig is om jouw huis op en top te presenteren!

 

‘Verliefd’ op jouw huis

Ben jij bereid om met een kleine investering, meer geld voor je huis te krijgen? De verkoopprijs van een woning ligt na verkoopstyling gemiddeld 10% hoger. Vraag ons om vrijblijvend langs te komen. Samen zorgen we ervoor dat er weer iemand “smoorverliefd” wordt op jouw huis!

 

 

Hoe werkt het?

  • Gratis en vrijblijvend komen we bij je langs. samen kijken we wat we voor je kunnen doen.
  • Je krijgt van ons een lijst met tips en samen plannen we een datum voor de verkoopstyling.
  • De basis styling kan aangevuld worden met een accessoire pakket.
  • De styling zelf doen we in een ochtend of een middag!
  • Daarna kunnen wij professionele foto’s van je woning maken voor Funda.
  • Als alle puntjes op de ‘i’ zijn gezet bespreken we samen het resultaat en of alles naar wens is gegaan. Dit kan op de dag zelf maar kan ook later d.m.v. een telefoontje.

 

Verkoop coaching

Verkoop jij je huis via een internetmakelaar? Dan kunnen wij je helpen met het samenstellen van een verkoopbrochure en je open huis begeleiden. 

 

 

Naast de verkoopstyling van je huis doen we het volgende:

  • we maken foto’s van je huis voor funda en voor in de verkoopbrochure
  • we schrijven teksten voor in de verkoopbrochure
  • we maken plattegronden / 3D tekening
  • we begeleiden een open huis

Ook hierbij nemen we jou het werk uit handen!