Workshops

Workshop Moodboard maken: ‘Help, ik heb (g)een stijl!’

Rommelen in je huis is heerlijk! Je eigen stijl vormgeven met meubels en accessoires die jij mooi vindt en daarmee je eigen ‘thuis’ maken. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Het kan handig zijn om eerst een moodboard te maken, zodat je vanuit daar gerichter kunt gaan shoppen! Nu kun jij dat natuurlijk ook prima zonder moodboard, maar het is gewoon zo leuk om er één te maken!

Je kunt dit nu doen samen met je vrienden en vriendinnen, partner of kind. Maar ook als je een stel tieners in huis hebt die inspiratie nodig hebben voor hun kamers! We komen bij je thuis of op een door jou gekozen locatie en maken er een feestje van met een geheel verzorgde workshop inclusief een hapje en een drankje.

                              

 

 

Workshop Knoopkussen maken: ‘Knoop in je kussen

Ben jij ook zo dol op leuke accessoires in je huis? Nu is het tijd om deze zelf te maken! In deze workshop maak je een super hip knoopkussen in een door jou gekozen kleur. Samen met je vriendinnen is dit een hilarisch werkje en je houdt er nog iets leuks aan over. We komen bij je thuis en zorgen dat alle materialen voor jullie klaarstaan. Doe je mee?